Karácsonyi játékos akció a Tescóban

A Tesco Kölyökigazgatóságban résztvevő gyerekek döntöttek arról, hogy melyik játék legyen akciós Karácsonykor.

A Tesco akciójában a gyerekek igényeihez alakítja a választékát, ennek érdekében felállított egy Kölyökigazgatóságot, amelynek tagjai szeptember 30-án üléseztek először. A gyerekek kipróbálták a termékeket, majd szavazótáblák segítségével eldöntötték, melyek azok a játékok, amelyeket szívesen látnának a karácsonyfa alatt.

A gyerekek között voltak ismert tévés személyiségek gyermekei, így például Gombos Edina kislánya, Demcsák Zsuzsa két gyermeke, Zsidró Tamás fiai, valamint Papp Gergő és Hajdú Péter csemetéje. Az igazgatóság többi tagja az Ökumenikus Segélyszervezet ajánlásával került be a "testületbe".

"A Tesco vállalja, hogy a Kölyökigazgatóság döntéséhez tartja magát, és a kiválasztott termékeket akciós kínálatába beépíti, és áruházaiban külön jelöléssel látja el, hogy a szülőknek segítséget nyújtson az ajándékok kiválasztásában," - mondta el Iglódi-Csató Judit, kommunikációs igazgató.

Kökény Attila már a szeretet ünnepére készül

Még csak október van, de Kökény Attila (36) már a karácsonyra gondol.

A tavalyi Megasztár legjobb férfi előadója nem lenne igazi zenész, ha nem lemez formájában tenné mindezt. Attila írt egy dalt a szeretet ünnepére, amit tervei szerint nem egymaga, hanem volt versenytársaival együtt szeretne elénekelni.

– Nekem a karácsony nagyon fontos ünnep, ilyenkor az egész család összegyűlik, vannak nálam legalább harmincan. Együtt főzünk, ünnepelünk.

És természetesen ilyenkor semmiképpen sem dolgozom – jelentette ki a háromgyermekes apuka, aki semmi mást nem szeretne, csak hogy minden maradjon ilyen jól, ahogy most van. – Nagyon jól vagyok, most épp Miklósa Erikával próbálok, Pécsett és a MüPában lesz egy-egy közös fellépésünk – mesélte büszkén az énekes - írta a Blikk.