Kettő az Egyben - karácsonyi non-profit katalógus

A Wangor Kft. karácsonyi katalógust készített olyan cégek számára, amelyek az ajándékozást a jótékonykodással kötnék össze, ám ügyfeleikről, partnereikről, munkatársaikról sem szeretnének megfeledkezni az év végén.

Karácsony közeledtével egyre több vállalatnál merül fel a kérdés, hogy ebben a gazdasági helyzetben mi legyen a karácsonyi ajándékozás sorsa. Sok szervezet ajándékozás és céges partik szervezése helyett egy-egy civil szervezetet támogat anyagilag, de gyakran merül fel dilemmaként, hogyan vélekednek arról az ügyfelek és a dolgozók, hogy a rájuk szánt keretből jótékonykodik a vállalatvezetés.

Erre a problémára nyújtanak megoldást a Wangor karácsonyi non-profit katalógusában szereplő termékek és szolgáltatások. A folyamatosan frissülő anyagban a civil szervezetek ünnepekhez kapcsolódó termékeit, illetve szolgáltatásait ajánlják a cégek figyelmébe, melyek megrendelésével egyben az adott szervezet céljait is támogatják. Az ajánlatok között többek között kézműves termékek, gyerekrajzok, válogatott borok, mikulásműsor, koncert, színházi előadás is szerepel. A kínálat az újonnan jelentkező szervezetek ajánlataival egyre bővül.

A Wangor Kft. célja a non-profit szféra fejlesztése, valamint a for-profit és a non-profit világ közti kapcsolódási pontok kialakítása és erősítése. Vallják, hogy a non-profit ágazatban dolgozó és ezt támogató személyek és szervezetek segíthetnek a valódi társadalmi összefogás kialakításában az élet minden területén.

Karácsonyi katalógus szolgáltatásuk kísérleti jelleggel indult az idei évben, sikeressége esetén a szervezők évről évre több ajándékozási- adományozási lehetőséget szeretnének kínálni a vállalatoknak.

Szörnyű! A teljes karácsonyi készlet elégett a salgótarjáni csokigyárban

Személyi sérülés nem történt, de a teljes mikulási és karácsonyi csokoládékészlet megsemmisült, amikor péntek éjjel kigyulladt és leégett a salgótarjáni csokoládégyár.

Többek között a mikulási és karácsonyi csokoládékészlet is odaveszett, amikor leégett a csokoládégyártó üzem péntekről szombatra virradó éjszaka Salgótarjánban.

Az összesen 1800 négyzetméter alapterületű üzem-, raktár- és irodaépületek oltását szombaton kora reggelre fejezték be a tűzoltók, de az újragyulladást akadályozó utómunkálatok még szombaton délelőtt is tartanak - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese. A lángok fellobbanásakor az üzemben hárman tartózkodtak, ők még időben ki tudtak menekülni az épületből - tette hozzá Noskó Zsolt.
A katasztrófavédelem ügyelete este tíz óra után kapta a riasztást arról, hogy lángol a Lívia Csokoládégyártó salgótarjáni üzeme. A tűzvizsgálat és a kárfelmérés az utómunkálatok befejezése után kezdődhet meg, a kárérték elérheti a több tízmillió forintot is, mert elégett a teljes raktárkészlet.