Tesco szaloncukor: íme a 2015-ös kínálat

Klikk, ha karácsonyi ajándékot keresel

Bár évről-évre kiderül, hogy még mindig a zselés szaloncukrot szeretjük a legjobban (közvélemény kutatások szerint nagyjából minden harmadik embernek ez a kedvence), azért érdemes kísérletezni is.


 Bár a magyar szaloncukorpiacon hagyományosan a zselés és a klasszikus ízesítésű (kókuszos, rum-kakaós, vajkaramellás) változatok a legnépszerűbbek, a tesztek során a fogyasztók egyértelműen jelezték, hogy a kedvelt, hagyományos süteményeket idéző édességeket is szívesen vásárolnák.

 Erre az igényre válaszul fejlesztették ki a Bonbonetti és a Tesco szakértői közösen a Rákóczi túrós, vagyis túrós és sárgabarackos ízű, valamint a zserbós, azaz barackos-diós szaloncukrokat.

Mindkét változatot étcsokoládé borítja, ahogyan a szintén különlegesen finom újdonságnak számító, kifejezetten a felnőtteknek szóló tojáslikőrös szaloncukrot is.

 Nem csak a felnőtteknek, a gyerekeknek is készült különlegességgel a Tesco: a nekik szánt csomagokban tejcsokiba mártott, banán-crispy és epres-robbanócukros töltelékű szaloncukrok találhatók. Utóbbiak csak első hallásra tűnnek furcsának, a kóstolás során kiderül ugyanis, hogy igazán harmonikus édességet sikerült összeállítaniuk a szakembereknek.

 A hagyományos ízek kedvelői is találnak az ízlésüknek megfelelőt, hiszen a Tesco Brand választékából nem maradt ki a cappuccinós, a vajkaramellás, a marcipános és a kókuszos változat sem.

Nézzük a Tesco áruházakban mely fajtákkal találkozhatunk.

Klikk a TESCO szaloncukor kínálatért.